Nyelv:
English

Pályázatok


Kedvezményezett neve: "MIZSE MOTEL" Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A támogatott projekt címe: MIZSE MOTEL FEJLESZTÉSE 2018

Pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00727

A szerződött támogatás összege: 24 430 700 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 70 %

A támogatott projekt befejezési dátuma: 2019.11.22

A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

A Magyar Turisztikai Ügynökség, (mint az NFM Kezelő szerve) által meghirdetett Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció – panziók fejlesztése (TFC-1.1.1-2017) pályázat alapvető céljaihoz illeszkedik a „MIZSE MOTEL” Kft fejlesztése, azaz a turisztikai vonzerökhöz kapcsolódó szálláshelyek általános minőségének és szolgáltatási színvonalának emeléséhez hozzájárul a beruházás. Tematikus szolgáltatások kapacitásának növeléséhez vezet az  akadálymentes szoba kialakítása, a működésből származó árbevételnövekedés hatására a profitabilitás és a fenntarthatóság is növekszik. A panzióüzemeltetési hatékonyságának, kapacitáskihasználtságának javítását szolgáló fejlesztések is a projekt részét képezik, azaz informatikai fejlesztés, energetikai beruházások/szolgáltatások megvalósítása.
Az új szoba kialakítása az érintett desztinációban a vendégek és a vendégéjszakák számának növelését eredményezi.
A fejlesztés hozzájárul a látogatottság növeléséhez, az akadálymentes szoba kialakítása lehetővé teszi a mozgásukban korlátozott emberek számára a kényelemes elszállásolás lehetőségét, amely új szolgáltatásként jelenik meg a Motel palettáján.  Az új szoba kialakítása többlet árbevételt eredményez, továbbá a meglévő szobák eszközeinek újítása javítja a Motel szolgáltatási színvonalát, ezáltal várhatóan többen szállnak meg a szálláshelyen a beruházás befejezését követően. Korszerűsítésre kerül a konyhatechnológia egy része, így gyorsabb kiszolgálást biztosít a vendégek számára.
A beruházás megvalósítását követően várhatóan növekedni fog a látogatószám, ezáltal többlet munkaerőre lesz szükség, új munkahelyet teremt a cég.


„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”

STOP FOR TRANSIT

Szobafoglalás

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Érkezés napja*
Távozás napja*
Személyek száma
Szobák
Név*
Telefon*
E-mail*
Üzenet
vendégkönyv
Széchenyi 2020
OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ